Ülimeeldiv kogemus – ökokosmeetiline näohooldus!

Soovin jagada vaimustust Jaanika juures läbi viidud protseduurist. Mul küll ei ole just kõige probleemsem näonahk  kuid siiski tundsin, et vajan värskendust. Olles looduse austaja ja uskudes taimede jõudu pean siiski tunnistama, et olin sellegipoolest tulemuste ootustes pisut skeptiline. Olin pea kindel, et mustad poorid ei avane ning ühest hooldusest kindlasti ei piisa, et saavutada tavakosmeetikaga võrdväärne tulemus. Rõõmuga tõden, et minu ootused ei täitunud. Tulemus oli laitmatu ning protseduur ise ülimalt lõõgastav ja mõnus. Looduslikud värske – lõhnalised toonikud, ravimtaimede kompress, kooriv savimask ning õliga punktmassaaz.

Ü- LI-MÕ-NUS!

Kõige põnevam oli  pooride puhtaks „naksutamine” meega!

Protseduurilt lahkudes olin täis tänutunnet, tõelist rahuolu  – kandes puhtamat ja säravamat nahka oma näol.

Soovitan, tõesti soovitan.

Mõnusat kevadeootust ja aitäh Jaanikale.