Püsiklient olla või mitte olla?!

Tihti on rahakott täis mitmeid kaarte ja mingil hetkel otsustades korrastada rahakotti satud vast tõsiselt segadusse .. visata ära või mitte! Minul on tavaliselt kombeks esialgu esimesest sahtlist tõsta need tahapoole.. kuni siis kunagi hiljem.. (ja siin on igal meist oma lugu!)  Ei ei, ma ei propageeri viskama ära kaarte või korrastama rahakotti! Aga ilmselt oleks tark, mingil hetkel vaadata üle oma “kaardikogu” ning mõelda läbi mil viimati sai kaarti kasutoovalt rakendatud!  Et meie salongi klientidega nii ei juhtuks, pakume teenusepõhist kliendikaarti mille iga 6. teenus annab soodustuse 30%! Nii ei pea meie püsikliendikaart pikalt kasutut ootamist taluma ja kasutajana oled rõõmsam kuna soodusega teenus on taas kord korra võrra lähemal! Juhul kui Sa ei soovi meelespidamise kohustust või kanda kaarti rahakotis siis teeme seda meeleldi Sinu eest! Registreerumisest piisab, Elis Ilusalongi püsikliendina oled alati hoitud PARIMAL VIISIL professionaalsete iluteenuste läbi! Uute kohtumisteni, ootame Sind! Tule kevadele vastu, uue ja värske ja stiilsena! Tänades Sind, Elis Ilusalong!