Jõulukuu tervitus ökokosmeetikult!

ÖKOKOSMEETIKU TEENUSED

INDIVIDUAALSED ÖKOKOSMEETILISED ILUHOOLDUSPROTSEDUURID

Individuaalseid ökokosmeetilisi iluhooldusprotseduure viiakse läbi näo-, kaela-ja dekolteepiirkonnas. Protseduurile eelneb põhjalik anamnees ja naha vajaduste väljaselgitamine. Vastavalt analüüsi tulemustele saame määrata individuaalse vajaduspõhise iluprotseduuri, mis on kooskõlas kliendi soovide ja vajadustega.
Kõik kosmeetiliste menetluste käigus vajaminevad näomaskid, näokoorijad, kreemid ja salvid valmistatakse kohapeal käsitööna, ökoloogiliselt puhastest toorainetest. Taimede kasvatamisel ei ole kasutatud keemilisi väetisi ega taimekaitsevahendeid.

Soovi korral saad kohapealt osta kaasa või tellida käsitööna valmistatud kosmeetikat ning kehahooldustooteid. Kosmeetikumide ja kehahooldustoodete põhikomponentideks on taimse päritoluga õlid ja rasvad ning ravimtaimed. Ökokosmeetiku poolt valmistatud tooted ei sisalda sünteetilisi säilitus- ega lisaaineid.

NÄIDUSTUSED
Ökokosmeetiku poolt pakutavatele iluprotseduuridele on oodatud kõik, kes väärtustavad enda tervist ja puhast elukeskkonda ning on huvitatud jätkusuutlikust, loodusega kooskõlas elamise viisist.
Ökokosmeetilised näohooldused ergutavad vere-ja lümfiringet, parandavad naha ainevahetust, lõõgastavad näolihaseid, muudavad nahasametiliselt pehmeks ja säravaks. Näomassaaž vähendab turseid, stimuleerib naharakkude uuenemist ja parandab naha elastsust.

VASTUNÄIDUSTUSED
Ägedas faasis olevad nahapõletikud, silmapõletikud, herpes, ekseem, psoriaas, suurenenud lümfisõlmed, kasvajad näol ja kaelapiirkonnas, akuutne hingamisteede haigus, peavalu, peapööritus, kui olete hiljuti külastanud hambaarsti, allergia taimedele või eeterlikele õlidele.

Ökokosmeetika – hinnaline valik!

Protseduur kestab umbes 1 tund
Hind: 30€

Broneeri aeg telefonil 600 98 99
Elis ilusalong
Mustamäe tee 24

Ökokosmeetik Jaanika Vipper